1

Clásica a CAM Nou Barris, Collbatò, Montserrat; via Somni de Tardor

Nos vamos con el Hector a hacer una via clasica facilota pa aprobechar este solazo.  Nos plantamos a eso de la 13:00 (ayer texas hold´em) en Collbatò y en cinco minutos a pie de via. Perfecto, estan todas las de la zona libres. La elejida tiene pintadas verdes que indican el camino. ¿lujo o guarrada? Empiezo el 1º largo y se acaba rapida la cosa. Muy facilote. La R esta en  una primera agulleta que se esta de muerte, como en la playa casi, con el pedazo de  sol!, Aprobechamos para cojer un poco de aire (del bueno!) y el Hector se lia con el segundo largo. Facilote tambien. Tercer largo pa mi.  Un peliiin más picante pero molt ben asegurado. Que gracia me ha hecho que antes de chapar se me rompiera una patata que me hacia de pie izquierdo. Luego al Hector tambien se le han roto patatas en pies y manos. Un poco descompuesto el ultimo largo, pero guapo! Como somos muy chulos, aunque la via acabara aki, nos enjabatamos  más arriba en “solo” para poder tener mejor perspectiva de la cosa. Es muuuuy facil, solo caminar un poco parriba. …tambien hay opción de hacer otro largo justo por la izquierda.  3 rappels y.. al bar!

Muy interesante escalada tranquila y facil para pillarle el rollo a esto de la clasica.

Somni de Primavera – Tardor -Mal Pas

Montserrat – Montserrat Sud – Cam Nou Barris

ressenya.net
Dificultat: 6a,
Dificultat màxima obligada: V+
Recorregut: 80m
Oberturista i any: Mal Pas (I.Ribas i J.Moragas)
Horari: 1h
Orientació: Sud
Material: 16 cintes exprés
Observacions: Totes tres vies estan ben equipades amb parabolts i amb reunions rapelables.
Els 2 primers llargs de la Somni de Primavera són l’excusa per anar a buscar un bon mur al darrer llarg. És millor saltar-se la segona reunió i anar a fer-la sobre un únic parabolt al peu del tercer llarg.
El primer llarg de la Somni de tardor és una placa molt interessant. El darrer llarg té roca dubtosa. Millor passar de la segona reunió i anar directament a fer-la sobre un únic parabolt al peu del darrer llarg.
El darrer llarg de la Mal Pas és el més interessant de tots tot i que té algun punt amb roca dubtosa sobre el gran sostre i a l’arribada a la reunió.
La millor combinació és entrar per la Somni de Tardor, fer el llarg central de la Mal Pas i acabar fent la Somni de Primavera. Al rapelar es pot aprofitar per fer el darrer llarg de les altres 2 vies veïnes, estalviant-nos de fer els llargs de tràmit inicials.
Aproximació: A Collbató aparcar al final del carre Pau Bertran (a dalt i a l’esquerra del poble). Caminar per la pista en direcció el Monestir de Montserrat. Agafar un caminet que ens porta cap un camp d’oliveres i anar guanyant alçada pels caminets fins a peu de paret.
Al peu de via del Somni de Primavera hi ha una pintada verda (a l’alçada de la cintura), just abans d’una canal herbosa. Parabolts ben visibles.
També es pot fer l’aproximació des del pàrking dels Graus (al costat del dipòsit d’aigua). Buscant algun dels diferents corriols que s’enfilen cap a la paret.
Descens: En 2 ràpels. Totes les reunions són rapelables. Tot i que l’R2 bis de la Mal Pas no ho és, s’arriba bé caminant a la R2

Data d’ascenció: 13/04/2009
Informació proporcionada per: http://Ressenya.net

Informació proporcionada per: http://escalatroncs.wordpress.com

Anuncios
Estándar

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s